ThirdChapter

GLÖM DOM SOM VILL SÄNKA DIG, SUDDA BORT DEAD MINDED TJOMMAR

Kategori: Allmänt

Hejdär!
Gick upp tidigt idag, runt 9 (brukar gå upp mellan 12-2 på dagarna annars) för att skriva ut lite CV o greja. Eftersom min anställning på Åhléns bara var på sommaren är jag tvungen att söka nytt nu.  Drog in till stan och gick runt på några ställen. Känns som att jag har en jävla TUR, ska provjobba imorn på dagen, kvällen och på onsdag. På torsdag har jag även intervju. Huuuur bra? Nu gäller det bara att visa vad jag går för ;) Stack sedan till skolan för att hämta lite böcker och skit. Inte en enda kotte var där, bara jag och massa lärare. Blev iallafall väldigt motiverad eftersom alla blev glada att jag var tillbaka. Dock känns det som att jag kommer tappa lusten direkt.
Tog mig lite annanas och vaniljglass såhär på kvällskvisten, belönar mig själv lite för att jag har tagit tag i saker idag. Yeey.

REN I MUNNEN

Kategori: Allmänt

Såhär ser jag ut med en ren i munnen. Mitt nya favorithalsband för ca 2 pund, galet.

BILDBOMB

Kategori: Allmänt

Från båttrippen.
Mamma och Abbe.
Några fina byggnader.
London Bridge hospital.
Gillar kontrasten med den här bilden, ser ut som att huset är byggt på pålarna.
En utav mina favoriter.
London eye!
Big Ben.
Pappa, Erika och Hayden!
Jag och Tower bridge :)
Vid picadilly circus, bilbrand av något slag.
Camden!
Utanför hotellet.
Hayden.
Symaskiner inne på All saints.
En glad Abbe.
Födelsedagsbarnet!
Lek och stoj.
Gilles och Hayden.
Hurra hurra!

Ursäkta bildbomben. Knäppte en hel del bilder, har assvårt o välja vilka som blev bäst, haha.

LONDON

Kategori: Allmänt

Då va man hemma från London! Eller kom iof i måndags men inte tagit mig tid att blogga. Var i alla fall sjukt nice där, längtar redan tillbaka. Allt känns så himla öde när man kommer hem. Första dagen vi kom dit gick åt för att hitta till min syster, har nog aldrig åkt så mycket tunnelbana på en och samma dag hah. Första heldagen var vi i stan o shoppade lite och åkte båt på Themsen, jättemysigt! Dagen efter drog vi till Camden som är som en stor marknad. Hittade inte så mycket där men trevligt o gå runt o strosa! På söndagen fyllde min systers lilla Hayden, 1 år. Och kalas blev det minnsam! Inte direkt som ett ettårs kalas hemma i Sverige precis. Hade askul iallafall. Hann med rätt mycket på fyra dagar trots allt.