ThirdChapter

HARD WORK

Kategori: Allmänt

DÅ VAR DET HÖST

Kategori: Allmänt

Känns som att det regnar i princip hela tiden. Det är väl ett tecken på att hösten börjar smyga sig fram. Lite blandade känslor. Har helt plötsligt börjat uppskatta solen till skillnad från i somras. Tänkte ofta "äsch stannar inne idag det är ju endå sol imorgon", dum man känner sig. Har inte hänt så mycket på sistone. Fyllde år förra torsdagen, hade lite firande här hemma och gäster på helgen. Mycket trevligt !
Ignonera de två inläggen nedan. Försökte mig på att mobilblogga men gick inte som jag tänkt mig. Blogg.se har väl inte den bästa tjänsten. Någon som vet någon bloggsida där det är lätt att mobilblogga och att man får bilderna o hög upplösning?
Aheee min hals gör riktigt jävla ont ikväll, borde hälla i mig lite ingefärs-te men är för lat för att göra (ja, jag erkänner). Nu: stänga av datorn och slockna...hej

へパン駅

Kategori: Allmänt

img_5460 (MMS)

へパン駅

tussa

Kategori: Allmänt

tussa

SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Sist jag skrev hade jag fullt upp med jobbprovande hit och dit. Slet och hade mig. Och ja, jag fick jobb! Har börjat som servitris på en restaurang inne i Linköping. Jobbar mest på lunchtid mån-fredagar och jag trivs som fisken i vattnet. Nackdelen med det hela är att jag inte hinner gå i skolan, jobbar ju liksom PRECIS så jag missar de tiderna jag behöver vara i skolan. Får lösa det på något sätt! Blir en heldag imorn i alla fall eftersom vi har stängt på jobbet.
Sitter här med godisrör och cola bredvid mig. Var marknad igår här i bygden så då samlade jag på mig lite, hehee. Nu ska jag mysa ner mig till en film.