ThirdChapter

WE´LL WALK THIS ROAD TOGETHER, THROUGH THE STORM

Kategori: AllmäntSitter i skolan och fixar lite med hemsidan vi ska ha till vårat UF-företag. Så hittade jag den här bilden på min användare. Vad gör den där liksom...? Kände knappt igen mig i så ljust hår, haha. Sov över hos min b-friend Ulla idag, myyyys. Ska följa med henne hem idag med och färga hennes hår. Kuligt :)

I WANNA KNOW YOUR NAME

Kategori: Allmänt


Aaaah shit det är snö ute. Jag hatar verkligen snö. Får mig att vilja dra från Sverige och komma tillbaka när det blir vår, men tyvär går ju inte det. Aja.

21 10 09

Kategori: AllmäntHeeeeey. Skapligt skönt med studiedag. Har varit hemma och slappat bara. Gjorde om mitt halsband till ett örhänge som ni kan se på bilden, gillar det väldigt mycket. Snöade jättelite här förut, whaaat? Det är alldeles för tidigt. Vad håller han på med där uppe?

RÖSTA PÅ MIN OUTFIT?

PERFEKTION

Kategori: AllmäntGÅRDAGENS

Kategori: AllmäntGROUP PICTURE

Kategori: AllmäntTog lite bilder igår tillsamans med mitt UF-företag. Här är en av gruppbiderna! Måste erkänna att man ser lite fånig ut. Mer bilder kommer :)

SPIDER

Kategori: Allmänt

HAYDEN

Kategori: Allmänt.

Kategori: Allmänt

Ligger och kollar på en film på 4an och myser i världens mysigaste kofta enligt mig. Sjukt fin är den med! Borde egentligen lagt mig tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Har varit sjuk hela den här veckan så har blivit lite slapp, hehe!

HEEEEY

Kategori: AllmäntKass bild, men här är i alla fall bild på min nya hårfärg, en liten skymt av nyinköpta hatten också. Ska ta en bättre bild när jag får tid!