ThirdChapter

Thats alright because I like the way it hurts.

Kategori: Musik
The leather jacket.

Kategori: Allmänt

Gamla bilder.

Godmorgon på er. Slängde mig i sängen för att vila direkt efter jobbet, så vaknar jag nu. Hopp, vad gör man då?
Blir nog att glo på en film eller liknande, finns inte så mycket att göra i det "fina" vädret... herrååå

Mmmm

Kategori: Allmänt

Grillat på sommaren är riktigt underbart. Tog föresten ett till hål i örat igår med is och nål, riktigt ont gör det idag.

HARD KNOCK LIFE

Kategori: MusikKan man inte spola tillbaka tiden liteeee? Så sjukt bra

KASSA BILDER

Kategori: Egentagna bilderTagna på Sicilien förra året, saknart kan jag ju erkänna lite granna.

TAGGIGT

Kategori: Egentagna bilder

Kände mig väldigt duktig förut, ställde mig framför spisen och lagade mat efter jobbet. Nudlar, wookade grönsaker och kyckling. Passade även på att göra lite matlådor till nästa vecka.
Efter att jag hade ätit gick jag ut och plockade lite jordgubbar. När jag sitter där och plockar hör jag en liten svag nysning, tänkte "är det grannen som smyger nuigen?!". Gick runt hörnet o kolla med ingen va där, hmmm. Så ser jag igelkotten sitta bakom granen precis bredvid, han ville ha mat igen haha! Gav honom lite skinka och bröd. Sööööööt!

SENASTE DAGARNA

Kategori: Dagbok

Slänger upp lite bilder som är tagna under de senaste dagarna.

På första bilden är jag påväg till min bror för att fira hans dotter Chanelle som fyllde 3 år. Drog sedan till Bodil och Moa som var hemma hos Bodil. Där rökte vi vattenpipa, åt en hel del jordgubbar och sedan slockna vi till "The beach". Vaknade skapligt tidigt på morgonen, dock själv. Så gick ut och la mig på studsmatten i två timmar och steeekte tills dom andra vaknade. På hemvägen började det späregna i Motala, riktigt blöött. Idag: Har jag legat hemma och solat hela dagen, riktigt härligt väder nu den senaste veckan! Ikväll blir det av till Varamon. Blir en "röjig utekväll" och det sägs komma riktigt mycket folk, fiiint!


b1


DAX IGEN

Kategori: Allmänt

Tänkte ta mig i kragen och börja blogga igen! Har inte skrivit något sedan i slutet av februari, så kände att det va dax. Ska försöka uppa så mycket som möjligt :)