ThirdChapter

SUNSET

Kategori: Allmänt
GOOD DAY´S

Kategori: Allmänt


(Bild tagen för 1 år sen)
Kommer förhoppningsvis bli bättre uppdatering nästa vecka.  Så jag har alltså inte försvunnit för er som trodde.

DANCE DANCE DANCE

Kategori: AllmäntHar varit på stranden och stekt hela dagen, riktigt nice. Och det är väll det jag har gjort dagarna bloggen varit nere. Imorgon ska vi fira min kära vän som fyller 17, grattis till henne! kisskiss

Bilden har inget med inlägget o göra. Hittade den på skrivbordet, lite småsöt faktiskt .

LOVE IT

Kategori: Allmänt


ph MMGoode´s.
Laddar upp ännu en strandbild. För det är det enda jag har gjort idag, legat på stranden och njutit av underbart väder med trevliga människor, love it.

MIDSOMMAR

Kategori: Allmänt


Trevlig midsommar säger jag såhär i efterhand. Blev iallafall skitkul igår! Vattenpipa, springtur(ofivilligt), liftning, party och näsblod. Tur att vädret blev hyffsat bra iallafall för det hör ju till. Hoppas ni hade det lika trevligt som jag!

GIVE ME MORE OF THE SEA

Kategori: Allmänt


ph1 herfamedgoodlooks. ph2 Vogue Australia May 09.

STILL SICK

Kategori: Allmänt


Trodde jag skulle få bli bättre innan midsommar men ser inte ljust ut för min del. Går runt och snörvlar och hostar hela tiden, ush.

BLOGLOVIN´

Kategori: Allmänt

PERFECT, RIGHT?

Kategori: AllmäntBilderna är tagna i förrgår om jag inte minns helt fel. Gillar andra bilden riktigt mycket, ljuset faller så fint. Nu ska jag ut och lägga mig i solen, perfekt dag för det. / The pictures are taken yesturday. And today is a perfext day to relax in the sun.

CANDACE MEYER

Kategori: Allmänt


A NEW BEGINING/THE THIRD CHAPTER.

Kategori: Allmänt


Är en sådan person som tycker det är extremt kul att prova nya saker och just nu kände jag för att starta en ny blogg. Tredje gången gillt, eller hur är det? Har inte tid/lust att skriva en lång presentation utan ni får helt enkelt följa med. Tror jag kommer trivas bra här(det där lät konstigt) och hoppas att mina läsare hänger med hit. Och samtidigt välkomnar jag nya läsare!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt