ThirdChapter

KISSSE

Kategori: Allmänt

Är så sjukt dålig på att ta kort nu för tiden, inget roligt har jag att skriva om heller. Händer inte så mycket i mitt ointressanta liv så att säga. Ska dock på studentkryssning på söndag som jag ser fram emot! kommer bli askul, hart på känn. Helt död i kroppen efter praktiken. ska ta o tävtta mitt äckliga hår nu häjjj.

Yeey! Äntligen fått min studentmössa. Pepp...

Kategori: Allmänt

img_8409 (MMS)

Yeey! Äntligen fått min studentmössa. Pepp som fan är jag. Har börjat min praktik som jag kommer ha i typ 10 veckor, sen är de ju typ ingen skola kvar! Så jävla gött. Imorn ska jag och mitt UF-företag till en mässa i Norrköping och äga hähä. Första gången jag är i den staden haha. Nu ska jag sova med min fru, natti!

SEE I REMEMBER I WAS JUST A LONER, HANGIN´ ON THE CORNER/TAKE A LOOK AT ME NOW

Kategori: Allmänt


TON HONG MING/SWEETNESS

Kategori: Allmänt

DONE!

Kategori: Allmänt

Tråkigt att min skrivare är så kass bara annars blev bilderna bra. Gillar den riktgit mycket, synd bara att den inte funkar. Fick den redan i september av min systers pojkväns mamma men har inte tagit mig tid att lämna in den, får ta i göra de snart!

MORGONKAFFET

Kategori: AllmäntSå himla skönt o va ledig idag! Älskar när man kan sova hur länge man vill och slippa höra alarmet ringa på morgonen. Drömde sjukaste drömmen inatt föresten, tänker inte ens berätta om den. Drog ut på en "morgonpromenad" direkt när jag vaknade. Stog o snackade skit med min grann-tant i säkert en kvart så mitt kaffe blev kallt, haha.  Hon är för rolig ibland. Nu ska jag ta mig i kragen och skriva ut lite fina bilder till min klocka, kommer bli asnice!