ThirdChapter

HEJ JAG HETER SOFIE OCH ÄR RÄDD

Kategori: Allmänt

Det borde vara olagligt att blogga såhär dags, säger bara det.

Har umgåts med Moa och Daniel ikväll de va trevligt de. Drog sedan hem och kollade på Erik och Mackan. Kan konstatera en sak, dem är jävligt slappa! Mina idoler! Det var iof två hehe .Lovet har bara paserat utan att säga hej tycker jag, ganska tråkigt. Har tagit de lugnt på lovet. Tar de lugnt ofta nu tycker jag, har knappt varit ute nått iår. Bra tycker jag för då sparar man pengar! Jag Bella Moa och Moa bokade en resa till Kos här om dagen! Avgång om en halvår iof men det är sjukt nice. Jag längtar typ asmycket. Vi ska bara vara, sola, bada bli bruna o ha det härligt i två veckor. Skulle va så gött o slippa dehär skitvädret. Mina tår frös så mycket förut att jag inte kände dem, sjukt obehagligt.

Satt och kollade mig själv i camen nyss. HAHA. Stängde av den efter 5sek, så jävla ful så jag höll på att kissa på mig.. Tur jag tog en bild tidigare idag.
SJUK

Kategori: AllmäntFan jag hatar att va sjuk.
Legat hemma med feber, svullen hals o förkylning sen i söndags nu. Febern är ioch för sig borta nu men sjukt jobbigt ändå. Tror inte jag har varit såhär sjuk sen efter Peace and love, haha.
Ligger och tänker på hur jävla skönt det skulle va med sommar nu. Att bara ligga där i gräset och njuta av solen, äta jordgubar o glass, svalka sig i vattnet och sedan ta på sig en slapp tröja utan att frysa ett skit.

Minns när jag tog den här bilden. Det var hemma hos Bodil en gång när jag och Moa sov där. Vi hade myst kvällen innan, sett på film, rökt vattenpipa och så. På morgonen vaknade jag tidigare än de andra så jag låg ute på studsmattan i flera timmar. Det var så sjukt varm och skönt, ni anar inte. Senare på dagen skulle vi ta oss hem utan busskort och pengar... galet haha. Fan, är så trött på den äckliga snön nu.