ThirdChapter

SISTA DAGEN PÅ ÅRET

Kategori: Allmänt

Herregud dagarna bara glider förbi! Sista dagen på året idag, lite sorgligt faktiskt. 2010 har varit ett bra år men ska bli skönt med lite omstart... ja ni fattar ;) Nu ska jag bara klura ut några bra nyårslöften. Vet att jag kommer glömma bort dem efter nån vecka men skit samma, haha.

Julen var förövrigt väldigt bra/fin/trevlig och sjukt kul. Syrran kom på besök med sin pojkvän och barn. ÅÅåh saknar dem redan fast de va här nyss. Firade julen på lite olika håll även på juldagen. Hann med lite utgång på juldagen t.o.m och det blev riktigt lyckat!Detta blir nog nyårssminkningen imorn. Lär väl inte lyckas få tills exakt samma hah.
Nä, nu ska jag sova. god natt för sista gången iår! :)

ÄRE JUL SNART ELR?

Kategori: Allmänt

Helvete vad tiden går fort, det är snart jul!

TOLFTE I TOLFTE

Kategori: AllmäntHar haft otroligt tråkigt hemma idag. Har tappat rösten och genomtäppt, plus att telefonen är inlämnad. Hade kul i fredags i alla fall, var ute med Bella Moa och Sara. Fick verkligen ta konsekvenserna igår, vaknade utan röst typ och så skulle jag stå i kassan i tre timmar, skitkul haha.

Inte långt kvar tills det blir lov nu, längtar som fan!

PRINSESSTÅRTA

Kategori: AllmäntFyller hon år kanske ni undrar? Nejdå. Denna tårta fick vi på Åhléns idag. Alla blev helt exalterade, och den var jättegod! Är förövrigt jättetrött och har ont i kroppen. Att jobba 8 timmar i streck tar verkligen kål på kroppen. Sov över hos en kompis igår med så då var man ju uppe ganska sent. Och här sitter jag nu, 11 på kvällen, och är redo att plugga in min muntliga redovisning, lär ju vara klar vid 3 inatt typ. Fan va lyckat, not.

Imorn ska vi fira ingrid och dra ut i linköping, kommer bli skitkul. Är så jävla taggad! Och på lördag ska jag fira Bella Moamaria Moa och Johanna. Vilken festlig helg det kommer att bli. Fyfan för söndagen säger jag bara, haha.