ThirdChapter

NYTT

Kategori: Allmänt

Kom hem med ett par nya jeans och en kofta idag, riktigt nöjd med båda. Älskar färgen på koftan och jeansen är suupersköna! Köpta på Denim Gallery där det är utförsäljning, tips till er Linköpingsbor ;) Imorgon är det fredag och helg, fasen vad den här veckan har gått snabbt. Imorgon ska jag i alla fall till Moa på taco/spelkväll! Treeevligt trevligt.

BUT I´M STILL, I´M STILL AN ANIMAL.

Kategori: Allmänt

- Gjorde en marknadsundersökning idag på stan inför vårat UF-företag. Gick alltså fram till folk och fråga om de hade lust/tid att delta. Fick kanske 50st dissar av folk som bara gick förbi en. Man känner sig ganska värdelös, skulle aldrig kunna jobba som försäljare på stan, haha.

+ Beställde studentmössa idag med! Fan va jag längtar. Fick lite ångest nu angående färgval, finns ju så mycket att välja på. Är ju några månader kvar så inget man behöver bestämma sig för nu direkt!

TE AMO, WISH SOMEBODY´D TELL ME WHAT SHE SAID.

Kategori: AllmäntBörjar bli riktigt kallt ute nu för tiden! Eller kallt och kallt, är väl inget i jämfört med vad det var i vintras. Så ska väl inte klaga hehe. Vräkte i mig en pizza förut och nu blir de chips och cola + en bra film, mys jaooo.

HYDRA

Kategori: Allmänt


Snygg jacka från Acne. Ser jävligt skön ut också!!

18 08 10 1858

Kategori: Allmänt

FILMKVÄLL.

Kategori: DagbokFörsta skoldagen var ju helt okej!  Fick schema inför kommande termin och vecka, andra grejer plus en massa snack, sen fick vi gå. Efter att vi slutat drog jag med Ulla hem till henne och lagade mat och myste, saknat den korven!!! Nu blir det filmkväll hemma hos Belzorina, herråååå.

SLUT PÅ DET ROLIGA MINSANN

Kategori: Egentagna bilderFuuuck!

Skolan börjar imorgon och jag har lite smått panik. Vill inte tillbaks dit.......

SOME NEW STUFF.

Kategori: Tips

SSSSNAKE